Hauora Medisch Fitness

Oefentherapie op maat!

Over Hauora Medisch Fitness

Mijn naam is Bryan Warrink, 22 jaar en ik woon in Hoorn.

Van jongs af aan stond sport al centraal in mijn leven. Ik had zware astma, dus ik moest wel sporten om mijn conditie te verbeteren.
​Na het behalen van mijn VWO diploma, ben ik naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Amsterdam gegaan. Hoewel ik hier in principe werd opgeleid tot eerstegraads docent Lichamelijke Opvoeding, deed ik ook allemaal kennis op over het menselijk lichaam en de trainingsleer om het lichaam sterker te maken.
​In mijn afstudeerjaar heb ik de minor Paramedische Zorg gekozen, waarbij ik een jaar stage liep bij de fysiotherapie praktijk van Instituut D&C. Hierbij heb ik patiënten met behulp van oefentherapie begeleid in hun revalidatieproces. 

​
Dit beviel uiteindelijk zo goed dat ik hiervan mijn werk heb gemaakt, in de vorm van Hauora Medisch Fitness!
​'Hauora' komt uit de maori-cultuur en betekent 'revalideren' of 'het sterker terugkomen dan voorheen'. Dit is dan ook mijn voornaamste doel wat ik wil bereiken in de trainingen die ik geef. Ik vind het prettig om te werken met mensen die een doel voor ogen hebben, en om er samen voor te gaan om deze doelen te verwezenlijken!